Foto på Johan Karlsson
December 1, 2021

Johan Karlsson ny affärsområdeschef Installation

Johan Karlsson har den 1 december 2021 tillträtt tjänsten som chef för affärsområde Installation & Lighting inom KAMIC Group och Amplex.

Johan kommer närmast från posten som VD för Leica Geosystem och Svensk Byggnadsgeodesi, två bolag inom Hexagon-koncernen. Tidigare har Johan arbetat en längre tid för Scania där han bland annat varit försäljningsansvarig i Sverige och drivit återförsäljarverksamhet i Belgien och Luxemburg.

“Det känns mycket bra att få välkomna Johan till vår ledningsgrupp. Johan för med sig energi, kompetens och värdefull ledarerfarenhet från sin redan långa och framgångsrika karriär, något som vi kommer ha mycket nytta av i gruppens framtida utveckling och expansion.”
– Fredrik Celsing, vd och koncernchef för KAMIC Group, Amplex och Mindelon

Johan Karlsson efterträder Lars Åleby som efter lång och trogen tjänst har valt att lämna KAMIC-sfären för att fortsätta sin karriär inom Dacke Industri AB.

”Lars har verkat i olika ledande positioner inom KAMIC och Amplex i 17 år och har bidragit mycket förtjänstfullt till båda koncernernas positiva utveckling under denna tid. Lars har alltid varit en högpresterare och jag vill rikta ett stort tack till Lars för hans värdefulla insatser för oss och samtidigt önska honom all lycka i sin fortsatta karriär”, säger Fredrik Celsing.

PDF: Nytt – Johan Karlsson ny chef AO Installation SE

Tillbaka till nyhetsarkivet